Övningar

Djurskyddet Sveriges värdegrundsmaterial REDE finns både för förskolebarn, Mini-REDE, och för barn i skolåldern, REDE för skolbarn. Mini-REDE består av tio övningar och REDE för skolbarn av tjugoen. Man kan enkelt anpassa övningarna till svårare eller enklare nivå.

 

Hur laddar jag ner övningarna?

Registrera dig först. När du registrerar dig väljer du om du ska ha tillgång till Mini-REDE eller REDE, det går bra att välja båda.

Sedan går du in på REDE-övningar eller Mini-REDE-övningar. Logga in genom att fylla i din epost och ditt lösenord (som du fått ange vid registreringen) i högerspalten där det står Logga in. När du gjort det så visar sig alla REDE-övningar eller Mini-REDE-övningar i form av klickbara rubriker. Klicka på övningen du är intresserade av så kommer det fram en pdf som du sedan kan skriva ut eller spara på din dator. Är det så att du glömt ditt lösenord så kan du göra ett nytt lösenord.

 

 
Jag vill beställa det tryckta REDE - eller Mini-REDE-materialet med sprial och stärkt papper

Om du föredrar att få REDE-övningarna eller Mini-REDE-övningarna samlade och tryckta med fin och tålig papperskvalité så klickar du på Beställ övningarna. Där loggar du in med din e-post och ditt lösenord som du angett vid registreringen. Fyll sedan i beställningsformuläret så skickar vi materialet.

 

REDE för skolbarn år F-5 150kr plus porto. (20 övningar)

Mini-REDE för barn 1-6 år i förskolan 100kr plus porto. (10 övningar)

 

Lycka till!
Ring eller maila om du undrar något! rede@djurskyddet.se

08-6882838 

Ladda ner övningarna

När du har registrerat dig kan du logga in och ladda ner övningarna.

 

Logga in och ladda ner REDE-övningarna

 

Logga in och ladda ner Mini-REDE-övningarna